Kirjaudu
Jäsennumero:
Salasana:
Salasana unohtunut?

Uutiset

28.06.2024 klo: 20:29
Espoon Kiekkokannattajien Kesäkirje

Aurinkoista kesää kaikille espoolaisen jääkiekon ystäville! Ja tervetuloa takaisin Espooseen Liiga!

Tähän kirjeeseen on koottu joitakin olennaisia asioita koskien tulevaa kiekkokautta, joka tarjoaa varmasti niin jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua ja jotain sinistä.

Yhdistyksen vuosikokous on jälleen pidetty, jäsenmaksut vahvistettu ja yhdistykselle valittu uusi hallitus kaudelle 2024-25.

Jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan. Talouden ensimmäisen jäsenen jäsenmaksu on aina 20 euroa. Samassa taloudessa asuvien seuraavien jäsenten jäsenmaksu on 10 euroa per henkilö. Jos talouden seuraava jäsen on alle kouluikäinen (2017 tai myöhemmin syntynyt), jäsenmaksu on 5 euroa. Halutessaan jäsen voi kuitenkin tukea yhdistystä maksamalla korotetun kannattajajäsenmaksun, joka on 50 euroa. Kannattajajäsenyydellä ei ole muita jäsenetuja kuin muilla jäsenillä, mutta kertyneet lisävarat käytetään yhdistyksen toimintaan, esimerkiksi tukemaan kannattajamatkoja, katsomotoimintaa tai muuta yhdistyksen keskeistä toimintaa.

Kannattajakausikortit ovat olleet myynnissä jo jonkin aikaa Ticketmasterin verkkosivuilla. Jos olet hankkinut kannattajahintaisen kausikortin, myös yhdistyksen jäsenmaksun tulee olla maksettu ennen kauden alkua. Kannattajahintaisten kausikorttien haltijoiden jäsenyydet tarkistetaan kauden alussa, joten kannattaa olla huolellinen. Ticketmasterin palvelussa kannattajahinnan saa aktivoitua syöttämällä alennuskoodiksi oman jäsennumeron.

Vuosikokous valitsi yhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi jatkokaudelle Olli Varhimon. Varsinaisiksi jäseniksi hallitukseen valittiin (aakkosjärjestyksessä) Jani Jamalainen, Otto Lindstedt, Heidi Liukkonen, Jesse Oinonen, Oskari Paakkunainen, Markus Pietilä, Anton Rydman ja Jonne Saarinen. Varajäseniksi valittiin Minna Laitinen ja Harri Tiensuu. Uusi hallitus on jo kokoontunut ja keskustellut tulevan kauden teemoista. Yhdistyksen kannalta tärkein tavoite on pystyä jatkamaan jäsenmäärän voimakasta kasvattamista ja sitä kautta edistää koko Kiekko-Espoon kannattajatoiminnan kasvamista entistäkin näkyvämmäksi ja kuuluvammaksi.

Tuleva tämän ajanjakson ensimmäinen kausi Liigassa alkaa vierasottelulla tiistaina 10.9. tuossa itäisessä satamakaupungissamme HIFK:a vastaan. Yhdistys on varannut tuohon otteluun koko katsomon E1, joka on vierasjoukkueen kannattajakatsomo IFK:n otteluissa. Katsomoon mahtuu 200 nopeinta. Liput katsomoon myydään kannattajayhdistyksen kautta, tästä tulee tarkempaa infoa myöhemmin. Halutessasi voit kuitenkin jo varata lipun katsomoon pistämällä viestiä matkaluuriin (040 572 3553). Kun myymme koko katsomon täyteen, voimme järjestäytyä siihen niin kuin itse haluamme.

Ensimmäiseen kotiotteluun perjantaina 13.9. on myös tarjolla jotain spesiaalia, onhan se ensimmäinen ottelumme Liigassa pitkään aikaan.

Ensimmäinen bussireissu olisi tarjolla myös heti kauden avausviikolla lauantaina 14.9. Turkuun TPS:n vieraaksi. Tarkemmat yksityiskohdat selviävät myöhemmin, mutta hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Myös tälle reissulle voi ennakkoilmoittautua jo nyt pistämällä viestiä matkaluuriin (040 572 3553).

Saimme viime syksyn Megamatkasta Turkuun niin paljon palautetta, että tälle kaudelle teemme myös ison reissun vanhalla työnimellä "espoolaisten matka". Alustavasti kannattaa pistää kalenteriin 2.11. ja meille kaikille uusi vieraspaikkakunta Mikkeli.

Pyrimme järjestämään bussimatkoja muuten aina silloin, kun lähtijöitä on tarpeeksi. Lauantain (ja myös perjantain) vieraspelejä kaudella on tarjolla hyvin. Käytännön järjestelyiden vuoksi kuitenkin ilmoittautumiset ja maksut tulee olla tehtynä kunkin matkan ilmoitettuun määräaikaan mennessä, yleensä viimeistään noin viikkoa ennen reissua. Viime tipassa voimme myydä vain mahdollisia peruutuspaikkoja. Näistä viestitään myös erikseen jokaisen matkan kohdalla.

Yhdistys tiedottaa asioista virallisesti nettisivuillaan www.espoonkiekkokannattajat.fi. Jäsenpuhelimen numero yleisiin yhdistyksen toimintaan liittyvissä asioissa on 040 573 2553 ja kannattajamatkoihin liittyen palvelee kannattajamatkapuhelin 040 572 3553. Puhelimiin voi ottaa yhteyttä tekstiviestillä tai WhatsAppin kautta sekä soittaa arkisin klo 17 jälkeen. Vastaamme kaikkiin tuleviin viesteihin, mutta varsinkin loma-aikana vastauksissa voi olla normaalia pidempää viivettä.

Yhdistys kannattaa ottaa seurantaan myös Facebookissa sekä Instagramissa. Muihin sosiaalisen median kanaviin laajennutaan, kun on oikea aika. Facebookista löytyy myös ryhmä Espoon Kiekkokannattajat tien päällä, jossa voi vapaamuotoisesti keskustella vieraskyydeistä ja muista asioista.

Olemme myös suunnitelleet muutamaa muuta jäsentapahtumaa tulevalle kaudelle. Viime loppukesästä järjestetty minigolf-turnaus on tarkoitus järjestää uudelleen sen saaneen suosion vuoksi. Samoin muita tapahtumia on suunnitteilla - yhdistyksen kanavia kannattaa oikeasti seurata.

Hallitus ei yksin voi kuitenkaan tehdä muuta kuin tarjota meille kaikille mahdollisuuden yhdessä näyttää, mitä me olemme. Tehdään tästä kaikki yhdessä kausi, jolla näytämme kuuluvamme taas Liigaan. Tehdään se kuitenkin arvojemme mukaan oikein, yhdessä ja sydämellä.

 

Sinisin kesäterveisin,

Espoon Kiekkokannattajat ry:n hallitus

Muut kategorian uutiset: