Kirjaudu
Jäsennumero:
Salasana:
Salasana unohtunut?

Uutiset

24.08.2023 klo: 18:32
Talviklassikko JoKP - K-Espoo tammikuussa - ilmoittaudu mukaan!

Joensuun Kiekko-Pojat julkisti tänään torstaina, että heidän kotiottelunsa Kiekko-Espoota vastaan 20.1.2024 pelataan Talviklassikkona Joensuun pesäpallostadionilla.

Espoon Kiekkokannattajilla on reilu lippukiintiö otteluun sovittuna. Ottelu tulee todennäköisesti olemaan loppuunmyyty ja lippuja ei enää lähempänä ottelua ole välttämättä tarjolla.

Järjestämme otteluun vierasmatkan. Matkan lopullinen hinta riippuu lähtijämäärästä ja muista mahdollisista kustannuksista, mutta haluaisimme ilmoittautumisia jo nyt.

Matkavaihtoehtoja on kaksi.

1. Lauantaina normaali yhden päivän bussireissu Joensuuhun. Matkan hinta lippuineen otteluun on enintään 70 euroa. Lähtö alustavasti noin klo 9.30.

2. Perjantaina 19.1. bussilla Imatralle (perjantaina pelataan Ketterä - K-Espoo Imatran jäähallissa), jossa yö hotellissa ja lauantaina bussilla Imatra - Joensuu - Espoo. Tämä matkan hinta olisi enintään 120 euroa + hotellihuoneen kulu. Lähtö alustavasti perjantaina noin klo 14.00.

Vaihtoehto 2 toteutetaan, jos lähtijöitä on tarpeeksi. Jos lähtijöitä ei ole perjantaina niin paljon, että bussilla kannattaa Imatralle ajaa, lauantaina bussi ajaa Joensuuhun Imatran kautta.

Hinnat ovat täysin alustavia ja ne tarkentuvat, kun saamme tietoa kiinnostuneiden määrästä sekä mahdollisista muista yhteistyökumppaneista matkalle. Hinta laskee koko ajan, kun ilmoittautumisia tulee lisää ja bussit täyttyy.

Ilmoittaudu mahdollisimman pian fanimatkaluuriin 040 572 3553 joko tekstiviestillä tai WhatsAppin kautta, jos haluat varmistaa paikkasi tässä ikimuistoisessa tapahtumassa. Ilmoita myös, kummasta matkavaihtoehdosta olisit kiinnostuneempi.


Muut kategorian uutiset: