Kirjaudu
Jäsennumero:
Salasana:
Salasana unohtunut?

Uutiset

13.01.2023 klo: 12:00
Latvian reissun infopaketti

Otteluliput luovutetaan Jelgavan jäähallilla klo 17:30. Jos et ehdi paikalle klo 17:45 mennessä niin ota yhteyttä reissupuhelimeen (puh: 040 572 3553)

Riikasta kulkeville kokoontuminen Riikan rautatieasemalla Klavas Lapa ravintolassa klo 15:00 alkaen. Ravintola sijaitsee rautatieaseman asemahallissa. Asema taas sijaitsee kauppakseskus Origon yhteydessä. https://origo.lv/en/shop/klavas-lapa/

Lähdemme porukalla 16:05 junalla kohti Jelgavaa. Tämä kokoontuminen on tietysti täysin vapaaehtoinen ja Jelgavaan voi mennä myös omin aikatauluin ja keinoin.

Junalla pääsee Riikan rautatieasemalta. Jelgavan asema on 2,9 kilometriä jäähallilta. Aikaisemmalta asemalta (Cukurfabrika) on 1,8 kilometrin kävely. Junat takaisin Riikaan lähtevät illalla pelin jälkeen Jelgavasta klo 21:35 JA 22:36 (Pysähtyvät Cukurfabrikalla 21:40 ja 22:41)

Juna-aikataulut
https://www.pv.lv/en/

Lentokentältä pääsee kaupunkiin bussilla nro 22.

Lentokenttäbussin aikataulu:
https://saraksti.rigassatiksme.lv/index.html#bus/22/b-a

Ennen ottelun alkua joukkueiden tullessa jäälle espoolaiset toteuttavat Tifon joka nostetaan esille kun joukkueet tulevat jäälle ja pidetään ylhäällä n. 5 minuuttia. Tifon nostoon saa halutessaan osallistua. Tifosta aiheutuu näköeste, mutta se lasketaan ennen pelin alkua.

Aiemmin Jelgavassa käyneiltä muiden joukkueiden kannattajilta olemme saaneet senverran tietoa että hallilla myydään olutta ja pientä purtavaa (ainakin nugetteja ja ranskalaisia sekä valkosipulileipiä). Myyntihenkilöstö ei juurikaan puhu englantia, mutta käsilläpuhuminen sujuu. Jäähalli on saamiemme tietojen mukaan todella kylmä. Kannattaa laittaa vaatetta päälle.

 

Muut kategorian uutiset: