Kirjaudu
Jäsennumero:

Salasana:

Salasana unohtunut?

Uutiset

17.03.2017 klo: 13:30
Kuulumisia Ranskasta

Tänne Ranskaan kuuluu oikein hyvää. Lämpö on kohonnut sinne 20 asteeseen ja vuorilla on vielä lunta eli aika satumaisista olosuhteista täällä on saanut nauttia!
Kausi on ollut muutenkin varsin onnistunut tähän mennessä. Grenoblen organisaatio on ottanut minut hyvin vastaan ja täällä todella on erittäin iso arvostus yhteisön suhteen ja sen pystyy aistimaan, että jokainen sidosryhmä (joukkue, fanit, sponsorit) on samaa perhettä ja jokaisesta sidosryhmästä välitetään. Silloin lopputuloskin on yleensä positiivinen ja sen aistii hallin tunnelmasta otteluissa, sillä tunnelma ja kannustus on aivan uskomatonta illasta toiseen. Edellisen presidentin sotkujen myötä kauteen lähdettiin -6 sarjapisteestä ja sitä alettiin kuromaan. Joukkueemme on erinomaisesti rakennettu ja mikä täällä on upeaa - kuten myös viimekaudella gapissa, joukkuehenki on mieletön ja jokainen on valmis uhrautumaan toisen eteen.

Runkosarja meni ihan hyvin itseltä sekä erittäin hyvin joukkueelta. Olen saanut olla onnekas tänä vuonna kun olen saanut olla mukana tekemässä historiaa. Joulukuun lopussa pelasimme Winter Gamen Lyonissa vajaa 30000 ihmisen edessä joka oli uskomaton tapahtuma ja kokemuksena ainutlaatuinen. tuo peli oli historiallinen myös siinä mielessä, että voitettuamme sen pelin Grenoble teki uuden peräkkäisten voittojen ennätyksen kun voitimme 21 ottelua peräkkäin. Yksi mahtavimmista kokemuksista oli myös Ranskan Cupin finaalin voittaminen Pariisissa 15000 ihmisen edessä jossa kaadoimme Rouenin jatkoajalla 3-2. Cupmestaruus on lähestulkoon arvostetumpi pokaali kun liigamestaruus täällä. Itselleni ei ole kuitenkaan liikaa pyttyjä osunut niin tämä mestaruus oli todella erityinen.
Loukkaantuminen hieman vaivasi Cupin finaaliviikolla ja finaalin jälkeen jouduttiin puhaltamaan peli poikki ja nyt on siitä asti huilattu, mutta viikonloppuna olisi aika hypätä suoraan kolmanteen välierään Rouenissa. Ensimmäisen osaottelun hävisimme ja tänään pelaamme toisen. Pitkä sarja oli odotettavissa ja sellainen myös todennäköisesti edessä.Tämä aika on uskomattoman hienoa jääkiekkoilijan elämässä ja näistä viikoista, peleistä ja olosuhteista täytyy osata nauttia.

Espoossa on ollut hieno meininki ainakin tuloksellisesti joulun jälkeen. On ollut opettelemista tuohon Unitediin, ja varsinkin kun katsoo vanhoja highlighteja Blues ajoilta, eikä niitä muistoja mielestä pyyhi mitkään ja ne pysyvät aina mukana. Uusi aika on alkanut Espoolaisessa jääkiekossa, ja ymmärrän täysin ”puolesta sekä vastaan ajatukset”. Uusien henkilöiden on aika ansaita kannattajien luottamus sekä uskollisuus ja se vaatii valtavasti nöyrää sekä kovaa työtä eikä se varmasti tule hetkessä! Sen työn avulla toivottavasti mahdollisimman moni osaisi antaa myös mahdollisuuden Unitedille - ainakin jossain vaiheessa tulevaisuudessa.

Nöyrä kiitos teille Blues FanClub ihimiset, kun olette minua jaksaneet muistaa myös. Ensin jo perinteeksi muodostuneen joulukortin muodossa ja hienoa oli katsoa kuvaviestejä joita alkoi tippumaan 11.3 ennen Jokipojat ottelua kun vielä hallissa asti muistetaan. Hienoja muistoja..
Kiitos myös, että olette facebookissa seuranneet tekemistäni Ranskassa.


Tulevaisuuden suunnitelmat siintävät melko vahvasti Espoossa, jossa asumme perheen kanssa. Aikataulua on mahdoton sanoa, mutta kyllä silti unelmana on se, että saisin lopettaa urani siellä missä se on aikanaan alkanut…mutta mikäli niin ei ole tarkoitettu, niin keksitään jotain muuta :)

Tsemppiä playoffeihin, siellä luvassa kaiken järjen mukaan pitkä kevät!


Lämpimin kiekkoterveisin,

Cami 52 Miettinen

Muut kategorian uutiset: