Kirjaudu
Jäsennumero:

Salasana:

Salasana unohtunut?

Uutiset

06.06.2007 klo: 10:17
Mikkeliin! Mikkeliin!
Kesäinen Mikkeli kutsuu kalakukollaan kaikkia Espoon metsissä samoilevia siniseppoja ja -sirkkuja 10.-11.8. pelattavaan Marski Cupiin visertämään Bluesille kannustustaan! Ja koska Blues Fan Club on ehkä maailman paras fan club (niukka katu-gallup, vähäinen virhemarginaali) ovat hinnat pudonneet aikaisemmin ilmoitetusta vartin verran.Uusi hinnasto on seuraavanlainen (per henkilö):95 euroa, 3hlö huoneessa.

105 euroa, 2hlö huoneessa

155 euroa, 1hlö huoneessaEi-jäseniltä hinta on 15 euroa enemmän. Huomioithan, että jäsenhinta edellyttää jäsenyyden kaudelle 2007-2008, joten tulevan kauden jäsenmaksu tulee olla maksettuna ennen turnausta.Pakettiin kuuluu bussikuljetus Mikkeliin ja takaisin, kaksi yötä paikallisessa Cumulus-hotellissa sekä pääsyliput otteluihin. Mikkeliin matkustetaan perjantaina, illalla on ensimmäinen peli. Finaali tai pronssiottelu on lauantai-iltana. Espooseen palataan sunnuntaina. Bluesin lisäksi turnauksessa ovat Jokerit, Jukurit ja Pelicans.Ilmoittautumiset ja tiedustelut joko sähköpostitse fanimatkat@bluesfanclub.net tai puhelimitse fanimatkapuhelimeen 040 5723553.

Alle 18 v. huoltajan kanssa.Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 20.7. Se on myös viimeinen maksupäivä.Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti. Kannattaa siis toimia ajoissa.

Muut kategorian uutiset: